10 شهریور 1402

رجوع از بذل مهریه تنظیمی در دفتر اسناد رسمی

دسته بندی : خانواده | اثبات رجوع از بذل مهریه
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

در دفتر خانه دقیقا نوشتم در ازای گزفتن حضانت فرزند تا 50 سال مهرم را بذل میکنم و فرم بدل مهریه و فرم حق حضانت رو پر کردم و همینو در تعهد هم نوشتم ولی زبانی گفت طلاق نمیدم حالا بعد یکسال طلاق داده ایا من میتوانم درخواست مهر کنم لطفا بادقت و واصح جواب بدید که هی پیام ندم

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام حضرتعالی مهریه خود را به طور رسمی در دفترخانه اسناد رسمی به زوج بذل نموده اید و در واقع هبه نموده اید هبه در شرایطی قابل رجوع هست از جمله اینکه شما در قبال هبه چیزی دریافت ننموده باشید در حالی که در سند تنظیمی قید کرده اید که در قبال حضانت فرزند این بذل را نموده اید فلذا امکان رجوع از بذل با توجه به درج این شرط به راحتی ممکن نیست.البته با توجه به اینکه ایشان تعهد شفاهی نموده اند که در صورت این بذل شما را طلاق نخواهند داد و برای این امر شاهد داشته باشید می توانید تحت عنوان رجوع از بذل طرح دعوی نمایید و در دفاعیات خود به این مهم که بابت دوام زندگی مشترک حاضر به بذل مهریه شده اید اشاره نمائید. موفق باشید.