17 دی 1400

آیا ملاقات فرزندبه اجبار قانونی است؟

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.کودک پسری هست که تازه وارد ۷ سالگی شده.پدر حکم ملاقات هفته ای یک روز دارد.محل رد وبدل طفل کلانتری هست.کودک به شدت در کلانتری گریه می کند وفریاد می زند که که نمی خواهد همراه پدرش برود و...آیا پدر می تواند به اجبار کودک را ببرد یا کلانتری این اجازه را می تواند بدهد با این شرایط و مقاومت بالای کودک برود؟متشکر می شوم کامل پاسخ بدهید.ممنونم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما می توانید در زمان ملاقات وبی تابی فرزند از کلانتری مربوطه بخواهیدصورتجلسه نماید واین امر راطی لایحه به قاضی اجرای احکام مربوطه گوشزد کنید تا تصمیم گیری به مصلحت طفل انجام شود.