17 دی 1400

مفقود الاثر ، نحوه میگیری ماترک

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین من پدرم حدود ۲۵ سال پیش رفته سوریه و اونجا زندگی میکرده حدود ۷ سال پیش گفتن داعش گرفتنش و مفقود شده میخواستم ببینم چجوری باید برم دنبال کاراش و اموالی که اونجا داره میشه کاری کرد؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام رژیم حقوقی حاکم بر فوت افراد و تقسیم اموال شخص مرحوم هر کشور که در حقوق احوال شخصیه نامیده می‌شود تابع قوانین‌ همان‌کشور میباشد ، بنابراین نحوه اخذ گواهی فوت فرضی برای شخص مفقود لااثر و سپس تقسیم‌اموال مطالبق قانون ایران بوده و شما امکان پیگیری لین موضوع را دارید .