10 شهریور 1402

مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت

دسته بندی : خانواده | مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،زنم اجرت المثل ( به مدت3 سال) اجرا گذاشته در این مدت چند بار جراحی داشته کنسر سینه داشته اخیرا خوب شده در این مدت کارهای خانه را من انجام میدادم و غذا را هم خانواد ه ام درست میکردند؛ سر جلسه او به دروغ خواهد گفت همه کارها را خودم انجام میدادم، سر جلسه چگونه ثابت کنم که او در این مدت هیچ کاری انجوم نمیداد؟؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی که همسر شما دچار بیماری هستند که قادر به انجام امور منزل نیستند و مدت زمان بیماری ایشان طبق پزشک مشخص می باشد می توانین مدارک را در اختیار کارشناس قرار داده که در میزان برآورد مبلغ اجرت المثل تاثیر پذیر می باشد باتشکر