18 دی 1400

ازدواج مجدد..چگونه است؟

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام<br>
آقاهستم.من حدودا ۸سال پیش یه ازدواج اجباری داشتم.به اسرارخانواده یعنی باظاهرش مشکل داشتم ولی گفتم با ظاهرش کنار میام هر جور شده ولی نمیدونستم این اولین مشکل منه وارد رابطه که شدم یه سری چیزای دیگه هم اذیتم میکرد که براش مهم نبود ومنم نمیتونستم بهش بگم مثل نظافت شخصی یاحتی محیط و بوی بد دهان وتعدادرابطه در هفته وماه وفراهم کردن شرایط.اهمیت ندادن به لباس پوشیدن و...اصلا فکر نمیکردم یه خانوم اینجوری باشه تا این که کمکم بهش گفتم یه جوری که ناراحت نشه وخجالت بکشه ولی اصلا مهم نبود براش یه دفعه رعایت میکرد وبعد به حالت قبل برمیگشت.<br>
تومجردی تاجایی که میتونستم خودم محدودکرده بودم تا بعد ازدواج با وجدان راحت زندگی کنم.<br>
تااین که مجبور شدم باناراحتی وعصبانیت بهش بگم که باز بجای اهمیت دادن ودرک کردن قضیه و رفع عیب به ناراحت شدن ورفتار من توجه میکرد ووضع رو بدتر میکرد تا به الان که ۲فرزند دارم و جنگ ودعوا وزد خوردهای متعدد جلو بچه هام خیلی اوضاع رو بدتر کرده.تا جایی که بچه هام هم تحت تاثیر این شرایط قرار گرفته ودچار استرس نداشتن اعتماد به نفس و تیک های عصبی شده اند مثل خوردن انگشت و...<br>
مشاوره هم چند دفعه اقدام کردیم ولی به نتیجه نمیرسیم چون واقعا خصوصیاتش بامن کلا فرق میکنه وهیچگاه به اصل قضیه نمیپردازه و به نتیجه نمیرسونه مثلا مشاوره رو میره ولی کارهایی که باید انجام بده رو به تعویق میندازه یا انجام نمیده یا جلسه بعد مشاوره رو من باید بهش یادآوری کنم .<br>
کلا فردی هست&nbsp; خنثی تو اکثر زمینه ها همینجوریه اهل تلاش نیست زود خسته میشه از اول یعنی همینجوری بوده&nbsp; مثلا تو زمینه مالی هم با این که حقوق بگیرم اصلا حواصش به درآمد نیست وگاها زنگ میزنه میگه بیرونم وکارت کشیدم کارتت خالیه چکار کنم .تااین که براپولی که هست برنامه ریزی کنه وبراخودش حداقل پس انداز کنه.<br>
واین کاراش منو ازهمون اول اذیت میکرد. وکلا شفاف زندگی نمیکنه وبا من هماهنگ نیست.<br>
حالا هم به ناچار بخاطر این که خیلی درگیر نداشته باشم وازلحاظ روحی متعادل بشم&nbsp; ولذت جنسی هم ندارم ازطریق سایت وفضای مجازی با یه سری افراد چت ،تلفن وگاها رابطه درحد خیلی کم دارم بااین که تو مجردی اصلا ازاین روابط و..نداشتم وقت نمیزاشتم.<br>
&nbsp;ولی ازش مخفی نکردم وبهم میگه چخبره داری چکار میکنی گفتم شاید حالا یه کم به خودش بیاد ولی ظاهرا دنبال جداییه تا به فکر جمع وجور کردن زندگی. منم آدمی نیستم که جدا بشم دوس ندارم چون برا دوطرف وبچه هام عواقب داره از یه طرف هم مسیله جنسی برام مهمه.<br>
سوالم اینه آیا از لحاظ قانون تواین شرایط برای من امکان این هست که جدااز مسیله مالی ازدواج مجدد داشته باشم<br>
چون احساس میکنم دیگه بیشتر ازاین تواین شرایط موندن جالب نیست.دیگه نمیخوام بیشتراز این بهش فشار بیارم چون دیگه فایده ای نداره.اونم قبول نمیکنه یا نمیتونه <br>
مشاوره هم میگه به لحاظ رفتاری از دوران بچگی تو شرایط خوبی نبوده وخودشم همینو میگه وقبول داره ولی تلاش نمیکنه.<br>
&nbsp;نمیخوام ازش جدا بشم. باهاش صحبت کردم قبلادر مورد&nbsp; فضیه&nbsp; ازدواج مجددمیگه تودوس داری من بایه نفر دیگه به غیر تو رابطه داشته باشم.انگار درک نمیکنه<br>
ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ازدواج مجدد باید یا از طریق دادگاه اجازه داشته باشید درصورتیکه ایشان تمکین خاص وعام را انجام ندهند وناشزه شوند ویا همسرتون برای ازدواج مجدد رضایت داشته باشند