18 دی 1400

دعوای اخذ مهریه از پدر شوهر

دسته بندی : خانواده | مهریه
سید احمد نورالدینی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من در سال 1368 ازدواج کردم و مهریه من 200هزار تومان است همسرم امسال فوت کردند خواستم بدونم میتونم مهریه خودم رو طبق نرخ روز از پدرشوهرم درخواست کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام می توانید مهریه را به نرخ روز از باقی مانده اموال شوهرتان دریافت نمایید و اگر از اموال شوهر مرحومتان نزد پدرش باشد چنین حقی دارید ولی اگر از اموال مرحوم مالی در دسترس نباشد حق رجوع به پدرشان را نیز ندارید