19 دی 1400

استرداد جهیزیه توسط مادرم

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من مادرم دیروز برگه به دست بابام رسیده که استرداد جهیزیه داده ولی به بابام نگفته بابام دیروز فهمیده داداشا و مامان و بابای مامانم همشوووون دیروز در خونه بودن و دعوا میخاستن کنن ۳ تا مامور اومد هم مادرم و هم پدرم رو به دادگاه بردن مامانمم دیروز رفت از خونمون سه شنبه میان جهیزیه هاش رو میبرن بابام اصلا به مامانم نزده اصلا

حالا حق با کی میشه

نفقه به مامانم باید بده بابام

بعدم مامانم واسه جهیزیه اش هیچی نداشته یعنی فقط دو تا کمد و یه بخاری و یه خشک کن داشته همشو بابام با توان خودش کار کرده خریده میشه بابام اون چیزایی که از خودشه رو بگه که نزارن ببرن
و اخر چی میشه مامانم ۲۰۰ تا سکه مهریه اش هست همش بهش میرسه ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم جهیزیه طبق لیست اعلامی و رای دادگاه میباشد پدر شما باید به لیست در زمان دادگاه اعتراض مینمود در حال حاضر باید طبق لیست وسایل را تحویل و اگر فاکتور خرید دارند و یا شاهدی که وسایل را پدر خریداری نموده بعد از تحویل به مامورین و صورتجلسه میتواند از طریق دادگاه استرداد وسایل بخواهد