13 شهریور 1402

مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت توسط وراث از زوج

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام و احترام
خانم همسرم نزدیک دو سال است فوت شده و ما به تازگی مهریه این خانم را به پدر و مادرش پرداختیم الان اجرت المثل برای دختر مرده شان می خواهند.لطفا راهنمایی کنید چکار کنیم که اجرت المثل ندهیم.در زندگی مشترک مشکلی نداشتند و تا آخرین لحظه در خانه همسرم بوده و همسرم پنج سال پرستاری خانم مریضش را کرده...فرزنددار نشدند و از بهزیستی پسری را به فرزند خواندگی قبول کردند.23 سال زندگی مشترک داشتند بدون هیچ مشکلی...لطفا راهنمایی کنید بخدا پول نون نداریم کشاورزیمون نشده

پاسخ کارآموز وکالت :

درود خدمت شما شرط استحقاق اجرت المثل این میباشد که خانم در خانه کار ها را رایگان انجام نداده باشد و به قصد دریافت پول انجام داده باشد و همچنین به دستور شوهر اقدام به کار کرده باشد لذا همسر شما باید اگر خانمشان قصد کارکردن به صورت رایگان داشته اند یا به دستور همسرتان در خانه کار نکرده باشند به دعوای طرف مقابل ایراد بگیرند ، همچنین میتوانید به عدم فرزند اوری ایشان و بیمار بودنشان استناد نمایید که در صورت محکومیت به پرداخت جهت کم شدن مقدار اجرت المثل در نهایت در صورت محکومیت تقاضای اعسار نمایید موفق باشید