19 دی 1400

ترک منزل توسط شوهر ومطالبه نفقه...

دسته بندی : خانواده | نفقه
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من 7ماه شوهرم منو ول کرد رفت وبعداز هفت ماه اومده برای اشتی اما با تهدید من هنوز هیچ اقدامی برای طلاق نکردم ولی مهرش تو دلم نیست میخواهم جدا بشم چون ترکم کرد رفته نفقه من چقدر در این هفت ماه قانون به من حق میده یا همسرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی برای مطالبه نفقه مدت ۷ماه ارجاع به کارشناس می شود وچون امری تخصصی است سواد تحصیلات وشغل همسر شما تاثیر گذار می باشد ِلذا اظهار نظر قطعی نمی توان مبلغ را تعیین کرد باید مطالبه نفقه معوقه با ارجاع نظر کارشناس به دادگاه بدهید درصورت داشتن ادله ومدارک واثبات آن حکم نفقه صادر می گردد