16 شهریور 1402

اضافه کردن نام همسر دوم در شناسنامه فرزند از همسر اول

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال شناسنامه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من شوهرم مدت شش سال ازدواج مجدد کرده وار ازدواج دومش صاحب یه فرزند دختره است که اسم همسر دومش بدون اجازه من وارد شناسنامه کرده الان من میتونم طلاق بگیرم و حضانت پسر مو که7سالش بگیرم شوهرم سابقه مصرف مواد و پرونده خودکشی هم داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر منظور شما آن است که همسر سابق شما در شناسنامه فرزند شما همسر دوم خود را اضافه نموده است � این صورت می‌توانید ابتدا به ثبت احوال محل مراجعه و مراتب تخلف را به حراست و ریاست گزارش دهید و سپس جهت اصلاح شناسنامه فرزندتان اقدام نمایید چرا که این موضوع جعل در سند رسمی می‌باشد