17 شهریور 1402

صدور سند بر اساس رای هیئت ماده ۱۴۷

دسته بندی : ثبتی | اعتراض به ثبت
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود
دو سند معارض صادر شده بر اساس ماده 147/// یک سند رای هیات ماده 147 اش مقدم بر دیگری است اما تاریخ سندش موخر است.
کدام یک در تشخیص تعارض در هیات نظارت ملاک اشت؟ چون در قوانین در باب سند موخر صحبت شده اما در باب تقدم و تاخر رای هیات ماده 147 صحبت نشده.
بر اساس چه ماده و قانونی می شود گفت که ملاک در تشخیص تعارض باید تاریخ رای هیات ماده 147 باشد نه تاریخ صدور سند؟

سپاس.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی با عنایت به اینکه مقدمه صدور سند ماده 146 و 147 �ی هیئت می‌باشد و اگر رای هیئت به هر دلیلی مخدوش باشد در این صورت سند صادره نیز �طل می‌باشد بنابراین در اسناد این گونه باید ذینفع ابطال رای هیئتی را بخواهد که بر اساس مقررات ششگانه آیین نامه اجرایی ماده 146 و 147 تنظیم نشده است و تاریخ تقدم یا تاخر �اک نمی‌باشد بلکه مهم انطباق رای هیئت � این مقررات می‌باشد