20 دی 1400

ادعای عقد موقت از جانب زوجه به چه صورت است

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.همسرم پنج شش سال پیش با خانمی در ارتباط بوده،خانم الان شکایت و ادعای زوجیت کرده.چون اون خانم عکس خودش و همسرم رو داشته،همسرم بخاطر اینکه اتهام رابطه نامشروع براش نزنن،قبول کرده یک هفته صیغه بودن.قاضی گفته برا صیغه یکهفته ای ک پنج شش سال پیش بوده باید به خانم صیغه نامه بدی.با توجه به اینکه هیچ شاهد و سند و مدرک و صیغه نامه ای در کار نبوده،قاضی میتونه همچین حکمی بده؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اصولا در اینگونه موارد بار اثباتی برعهده خواهان می باشد وبا وجود اقرار شوهر شما به ازدواج موقت وقبول زوجه.ازدواج ثابت می شود