21 دی 1400

هزینه های اجرای حکم محکومیت مالی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود بنده محکوم شدم به اجرای این حکم میخواهم بدونم جمعا چه قدر باید پرداخت کنم و کجا باید واریز کنم در ابلاغیه اجرا چیزی ذکر نشده؟
به موجب درخواست اجراي حكم به شماره و شماره دادنامه مربوطه حکم بر محکوميت خوانده به پرداخت مبلغ 217200000ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 5996978ریال بابت خسارات دادرسی تقديم دادخواست ومبلغ 5000000ریال بابت دستمزدكارشناس و همچنين خسارت تأخير تأديه از زمان ابلاغ وصول نظريه کارشناسی به خوانده ) (1400/05/05لغايت هنگام پرداخت براساس تغيير شاخص اعلامی از سوی بانک مرکزی در حق خواهان صادر گرديده است.در ضمن موظف به پرداخت مبلغ 10/860/000ریال بابت هزينه عمليات اجرايي در حق صندوق دولت مي باشد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما جمعا باید در حدود ۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان واریز کنید بایت خود اصل خواسته+هزینه دادرسی+خسارات دادرسی+حق الاجرای حکم. شما باید به مرجع اجرا کننده حکم مراجعه کنید و از انها درخواست کنید که بنده میخواهم محکومیت مالی خود را پرداخت نمایم و انها شما را راهنمایی میکنند. موفق و موید باشید...