21 دی 1400

سهم ارث از دایی مادر بزرگ به نوه های مادر بزرگ

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

دایی مادر بزرگم چند سالی هست که فوت کرده ایشون همسر و فرزندی نداشتن مادربزرگم چند وقت پیش فوت کردن و الان معلوم شده که دایی مادر بزرگم مال اموال از قبل داشته و مادربزرگم خواهر و برادر دیگری هم داره.الان که مادربزرگم فوت کرده از داییش به فرزندان مادربزرگم ارث میرسه؟؟؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم بله درصورتی که طبقات ارث رعایت شود