21 دی 1400

تعلق حقوق مستمری مادر بزرگ به نوه اناث

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

طبق آخرین آمار که وکیلوند دادن من میتوانم حقوق مادر بزرگ خود را بگیرم.ولی بعد از فوت پدرم حقوق مستمری را مادرم میگیرد و فقط یک میلیون از حقوق به من می‌رسد که خودم سرپرست خانوار هستم بدون شوهر و کار آیا حقوق مادر بزرگم به من تعلق میگیرد . عمه من طبق گفته وکیلوند چون حقوق شوهر و پسر میگیرد نمی‌تواند حقوق مادر بزرگم را بگیرد من میتوانم با یک میلیون واقعا تامین معیشت میتوان کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر شما حقوق بگیر پدر ویا کس دیگه ایی هستید ویا از هر ارگان یا اداره ایی هرچند اندک باشد حقوق به شما تعلق نخواهد گرفت درپاسخ سوالات سابق عرض گردید که فاقد شغل ودرآمد باشد به نوه تعلق خواهد گرفت ومجرد وشوهر نداشته باشد وشما چون مستمری پدر هرچند کم است اما شرایط را دارا نمی باشید.