22 دی 1400

جبران خسارت در صورت خیانت در امانت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده در بندرعباس دفتر وانت بار دارم
اگه باری را بخواهم به راننده ای بدهم که تا تهران آن را حمل کند و راننده بار را بدزدت و تحویل ندهد چه مسئولیتهایی بر گردم دفتر میباشد آیا دفتر باید تمام و کمال معادل قیمت بار را به صاحب بار پرداخت کند؟ تکلیف راننده که خیانت در امانت کرده است چه میشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم کار شما بدین نحو است که کارهای محوله را باید تمام و کمال انجام دهید . در اصطلاح حقوقی بدان تعهد به نتیجه میگویند . لذا شما در مقابل صاحب بار ملزم به رفع جبران خسارت هستید. شما نیز میتوانید پس از پرداخت خسارت، به فردی که خیانت در امانت کرده، مراجعه نموده و هم تحت عنوان کیفری و حقوقی، وی را تحت تعقیب قرار داده و جبران خسارت پرداختی را بنمایید. کاربر محترم توصیه میشود که از رانندگان مورد قرارداد با شما تضمین کافی جهت حسن انجام کار گرفته شود تا در صورت بروز اینچنین مشکلاتی، جبران خسارت به سهلی میسر شود. موفق و موید باشید.