22 دی 1400

همسرم معتادمیخوام طلاق وهم مهریه ونفقه وحضانت دخترم روبگیرم ایا میتوانم بگیرم یانه

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسرم معتادمیخوام طلاق وهم مهریه ونفقه وحضانت دخترم روبگیرم ایا میتوانم بگیرم یانه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درصورتی میتوانید اقدام نماید که اعتیاد در حدی باشد که نتواند ترک نماید در مرحله اول جهت ترک اعتیاد باید به کمپ سپرده میشود اگر نتواند ترک نماید بله میتوانید همه موارد اعلامی را اقدام و موفق شوید