23 دی 1400

اثبات عدم باکره بودن زوجه توسط زوج

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

اگه مردی ادعای باکره نبودن همسرش رو داشته باشه چگونه این ادعا اثبات میشه؟
اگر دختر راضی به انجام هیچ معاینه پزشکی نباشد، حتی درصورتیکه مرد در صحبت‌های قبل ازدواج عنوان کند که خانم را باهمین شرایطی که دارد و هرچه هست میپذیرد ولی اشاره به موضوع خاصی نداشته باشد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر علقه ازدواج انجام گرفته باشد و زمان زیادی از زندگی مشترک گذشته باشد نمیتوانید در غیر اینصورت برخلاف ان باشد از طریق پزشک قانونی با دستور قضایی میتوانید اقدام نمایید