21 شهریور 1402

درخواست رونوشت طلاق نامه

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید شوهرم درخواست ویزای پیوست همسر داده قبلاً ازدواج ناموفق داشته و طلاق گرفته حالا اداره مهاجرت از شوهرم طلاق نامه اش را خواسته چون طلاق نامه را از سفارت گرفته بودن حالا به سفارت ایران در آلمان مراجعه کرد اما گفتن ما مدارکو بیش از دوسال نگه نمیداریم حالا باید طلاق نامه را از کجا دریافت کنیم و یا اگر بگویم به اداره مهاجرت که گم شده است طلاق نامه آیا درخواست پیوست ما رد میشود ؟لطفا پاسخ دهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم همسر شما می بایست در ایران به شخصی وکالت کاری داده و شخص وکیل با مراجعه به دفتر ازدواج و طلاق که طلاق در آن ثبت شده درخواست رونوشت طلاق نامه را درخواست کنین باتشکر