23 دی 1400

انجام امر وکالت توسط موکل

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

تفویضی من اعتبار نداره؟

سلام وقت بخیر
همسرم آپارتمانی رو خریداری کردن طی یک مبایعه نامه و وکالت نامه که در اون وکالت فروش هم دارن، و تا الان در رهن بانک هم بوده.بعدش همسرم به من وکالت تفویضی دادن که متن وکالت تفویضی رو ارسال کردم .الان همسر بنده با پرداخت یکجای اقساط سند آپارتمان رو به نام خودشون انتقال دادن و اونو گذاشتن برای فروش و به من هم میگن که وکالتی که به من دادن اعتباری نداره. الان یعنی واقعا من هیچ حقی ندارم؟ به نظرتون چکار میتونم بکنم؟
متن وکالت تفویضی بنده:
آقای ... به آدرس فلان.... در این دفتر حاضر و بعد الحضور ضمن اقرار به اعتبار وکالتنامه قبلی و باستناد به حق توکیل به غیر تمامی اختیارات مطروحه خود را که به موجب سند....مورخ... تنظیمی در این دفتر در خصوص انجام امور اداری، قانونی و انتقال قطعی ششدانگ یک واحد از ۳ واحد آپارتمان ... در خیابان..... طبقه اول طبق مساحت حدود حقوق و پلاک ثبتی مندرج در صورت مجلس تفکیکی که آن را موکلین سند وکالت موکلین فوق الذکر یا وکیل در آینده اخذ می نماید داشته را به طور کامل و بدون استثنا به خانم فلان....ادرس و.... تفویض و واگذار نمود به طوری که خانم فلان حق دارد نسبت به انجام تمامی موارد مندرج در وکالتنامه فوق الذکر اقدام نماید. این وکالتنامه از هر حیث تابع وکالتنامه اولیه بوده فقط در نفس وکالت موثر است.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم در قانون در مورد وکالت امده است اگر خود موکل امور مربوط به وکالت را که به وکیل داده باشد خود انجام دهد وکالت داده شده منتفی میباشد.ولی اگر سریعتر ملک را با وکالت نامه در اختیار انتقال دهد میتوانید اگر همسر شما بفروش برساند دیگر کاری نمیتوانید انجام دهید