22 شهریور 1402

انحلال بدون حاضر مالک ۱۰۰۰ برگ سهام

دسته بندی : ثبتی | ثبت شرکت ها
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، از یک شرکت سهامی خاص پدرم 1000 سهم داشته و بعد از فوتش تقسیم شده بین ورثه که ماییم 3 فرزند ، از ما خرید کردن شرکا ولی بدون مراحل قانونی( یعنی کارشناسی نشد سهم و در حضور هیت مدیره نبود و هیچ مدرکی به ما ندادند به قیمت نخریدند)
بعد از حدود بیست سال 400 سهم از من بوده و 10 سال 600 سهم که در خواهر و برادرموکه مجموع 1000 سهم و در دو مرحله خریدن، مشتری آوردن بفروشن و خیلی طالبه
البته شرکت بیش از بیست ساله که کار نمی‌میکنه انحلال شرکتم زدن ،،، حالا سوال اینه اینا یه برگه به ما دادن که روش نوشته بود نقل و انتقال سهام اداره دارایی ،، ما امضا نکردیم ، میخوام ببینم هنوز ما مالکیم، در ضمن من اداره دارایی رفتم و جلو انتقال سهام و بستم و نامه به ممیز دادم،، آیا لازم ثبت شرکت ها هم برم( این کارخانه 25 هزار متر هست و سوله داره و دستگاه و ساختمان شرکتی و برق صنعتی گاز و تلفن ، قیمت کل کارخانه 250 میلیارد هست ،، منم واقعا بی پولم و مجرد ،، میخواستم ببینم برای بعد انحلال چه می‌کنند و آیا به ما کارشون گیره؟ یه موقع نشه بفروشن نفهمیم) ممنونم راهنمایی کنید
در ضمن خریدار خیلی طالبه..حقیقت من بیکارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود با رعایت تشریفات دعوت و با امضای مالکسن دو سوم از برگ های سهام انحلال قابل ثبت است پس بهتر است پیش از ثبت ابتدا اظهارنامه ای خطاب به شرکت صادر نمایید و سپس به سرعت در راستای طلبتان اقامه دعوی نمایید که حتی پس از ثبت انحلال و رفتن شرکت به وضعیت در حال تسویه شما در لیست طلبکاران شرکت قرار بگیرید