23 دی 1400

اخذ شناسنامه در نکاح موقت برای فرزند

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
همسر موقت من باردار شده و زمان عقد موقت ما تمام شده
به دلیل مشکلاتی که بینمون وجود داره اختلاف پیش اومده و من نمیخام اسم بچه تو شناسنامم ثبت بشه
آیا وقتی بچه بدنیا اومد و من رو خواستند برا شناسنامه میتونم حاضر نشم و در این صورت مادرش مجبور به گرفتن گواهی امین بشه یا دادگاه من رو ملزم به حضور میکنه؟
کلا الان مادر بچه چه کارهایی برای ملزم کردن من یا گرفتن هزینه از من میتونه بکنه؟ و من چکار میتونم بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم اون فرزند قانونا و شرعا ملحق و متعلق به شماست و شما نمیتونین از زیر بار وظایف و تکالیف قانونیتون نسبت به اون بچه شانه خالی کنید. شما قانونا ملزم هستید به همراه همسرتون نکاح موقت رو در دفاتر ازدواج و طلاق ثبت کنید زیرا قانون الزام کرده این وضعیت رو ک شما الان دارین. لذا خانم میتونه در دادگاه شما رو ملزم به اخذ شناسنامه کنه . همچنین تمام تعهداتی که پدران در قبال فرزندانشون دارن، شماهم نسبت به این فرزندی که از نکاح موقت متولد میشه رو دارین. موفق و موید باشین.