24 دی 1400

قوانین صدور چک ضمانت

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید ممنون میشم لطفا راهنمایی کنید که چکی که برای ضمانت قراداد داده میشه آیا باید تاریخ سر رسید نوشته شود؟ و آیا در متن چک بایستی اسم کلمه ضمانت آورده شود؟ و آیا در سامانه صیادی چک بایستی ثبت شود؟ ممنون میشم نکاتی که بایستی رعایت شود که نتونند از چک به ضررمون استفاده کنند رو لطفا بفرمایین یه دنیا

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه و ثبت چک در سامانه صیاد بله بهتر هست ثبت شده باشد در خصوص قید عنوان ضمانت می‌توان در چک درج نموده یا بموجب تنظیم قراردادی مجزا با درج مشخصات چک مذکور ب ضمانی بودن آن اشاره و تاکید گردد در خصوص تاریخ سررسید نیز بهتر هست قید شود چرا که عدم درج تاریخ این اختیار را از صادرکننده ب دارنده می‌دهد ک هر تاریخی را بعنوان سررسید در چک قید نماید موید باشید