24 دی 1400

خرید محصولات آموزشی از سایت

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر.
ببخشید ما یک گروهی هستیم که از اموزشکده های مجازی به صورت کروهی دوره های اموزشی خرید میکنیم، حالا یکی از سایت ها فهمیده و ازمون میکن که شکایت کردن ، آیا این موارد رسیدگی میشن ؟ و اگر بله مجازاتش چیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورت سوالتون عنوان کردین ما از سایت های مجازی، دوره های آموزشی خرید کردیم در صورتی که خرید محصولات فرهنگی و آموزشی هیچ گونه کار خطایی نیست و شما مرتکب هیچگونه جرم یا خدایی ناکرده، خطایی ک بخواد شما تحت تعقیب قرار بگیرین، نشدین. موفق و موید باشین...