24 دی 1400

واریز وجه در حساب همسر

دسته بندی : خانواده | مهریه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.همسر من نمیدونه که من مهریه مو اجرا گذاشتم و به تازگی سی میلیون تومان برای پرداخت بدهی هایش به کارت من واریز کرده آیا روز دادگاه میتونه ادعا کنه که این مبلغ رو برای مهریه من واریز کرده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم قانونا وقتی شخصی، مالی به دیگران پرداخت میکند اصل بر آن است که پول واریز شده مجانا پرداخت نشده است. لذا در جلسه دادگاه این همسر شماست که باید ثابت کند که پول را تحت چه عنوانی به شما واریز نموده است. اگه قرض بوده یا بابت دین مهریه بوده یا هر جیز دیگری همسرتان باید این مهم را اثبات کند. در مقابل ادعای ایشان شما نیز میتوانید با دلایل و مدارک محکمه پسند، ثابت کنید که پول بابت چه چیزی واریز شده است و ادعاب همسرم غیر قانونی و فاقد وجاهت است. موفق و موید باشید.