24 دی 1400

ملاقات فرزند ودستور موقت

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم بدون اجازه بچه اثاث منزل برد بچه به من نشون نمیده دادخواست ملاقت موقت زدم دادگاه زده مقید به تاریخ برای دو ماه دیگه نمیشه بچه زودتر ببینم راهی نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی متاسفانه نمیشود کاری کرد اما قبل از تعیین وقت اگر با قاضی دادگاه صحبت می کردید وقت نزدیک تری برای شما درنظر می گرفت اگر هنوز وقت دادگاه ابلاغ نگردیده میتوانید با قاضی صحبت کرده ووقت نزدیک تری برای شما در نظر بگیرند با توجه به فوری بودن دستور موقت