25 دی 1400

مراحل و شرایط طلاق توافقی چگونه است

دسته بندی : خانواده | طلاق
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر
من خامی متاهل با دو فرزند هستم یک پسر ۱۰ ساله و یک دختر ۱۰ ماهه .به دلایل مختلفی با همسرم به نتیجه رسیدیم که باید جدا بشیم و همسرم اصرار داره که توافقی باشه اما تا به حال در مورد توافق حرفی نزده که به چه شکل باشه فقط می گه که بچه ها رو بهت نمیدم که احساس میکنم میخواد با این کار حق و حقوقم رو پایمال کنه.به نظر شما قبول کنم که توافقی باشه یا اینکه وکیل بگیرم و دادخواست طلاق بدم . و اینکه نمیزاره با بچه ها به خونه پدرم برگردم چون الان تحمل این فضا واقعا زجر آوره برام .ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم در صورتیکه طلاق توافقی باشد زوجین باید در خصوص تمام امور مالی و غیر مالی خود اعم از مهریه و نفقه و غیره به توافق برسند یا در دادگاه تعیین تکلیف نمایند اما در صورتیکه طلاق به درخواست شما باشد دادگاه دلایل و شرایط شما و همسرتان را بررسی میکند و بعد اقدام به صدور رای می نماید دلایل شما برای طلاق باید مستند به ماده قانون مدنی (عسر حرج ) باشد در خصوص حضانت فرزندان : فرزند دخترتان در حال حاضر خود می تواند تصمیم بگیرد که با شما زندگی کند یا پدرشان اما فرزند پسر تا سن بلوغ حضانتشان با پدر می باشد موفق باشید