25 دی 1400

خروج همسر از منزل بدون اجازه وحضانت فرزند

دسته بندی : خانواده | حضانت
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده میخوام از همسرم جدا شم و ایشون موافقت کردن که به صورت توافقی جدا شیم و گفتن که فردا به شهرستان خانه پدرم بروم و تقاضای طلاق بدهم و یک دختر دوساله و نیم دارم که ایشان خواهان اینم که به من نمیدن ازتون خواهشمند که رفتن من با بچه از خانه ایشون بدون اجازه اشکال دارد و حضانت بچه با کی ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی زن بدون مانع شرعی باید از همسر خود تمکین کند وبدون اجازه از منزل خارج نشود شما میتوانید ازطریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تمکین اقدام کنید که درصورت عدم تمکین ناشزه ونفقه به وی تعلق نخواهد گرفت وحضانت وسرپرستی فرزند طبق قانون تا ۷سالگی اولویت با مادر است وپس از آن با پدر