26 دی 1400

ایا گرفتن پروانه کسب برای کارفرما مشکل ساز است؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من می‌خوام بنام خودم پروانه کسب بگیرم برای مغازه کارفرمام آیا برای من در دراز مدت مشکلی نداره؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم پروانه کسب بدین جهت صادر میشه که شما مجوز به فعالیت در آن کسب و کار هستید. اگر خودتان در مغازه کارفرما مشغول به کار هستید مشکل افرین نیست اما اگر فقط میخواهید به نام خود، پروانه کسب گرفته و به کارفرما بدهید و خودتان در آن محل، مشغول به کار نشید این احتمال هست که پروانه شما لغو ملغی بشود. موفق و موید باشید.