26 دی 1400

اخذ شناسنامه در نکاح موقت، قطع مستمری

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .من پدر و مادرم فوت شدن.حقوق پدرمو دریافت میکنمم.الان یه ساله صیغه هستم و حامله ام .میخواستم بدونم در صورت به دنیا آمدن فررندم اسمش تو شناسنامم ثبت میشه؟؟؟و آیا حقوقم قطع میشه یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم علاوه بر اینکه باید برای فرزند شرعیتون شناسنامه بگیرید که مسلما اسم شما در شناسامه ایشان ثبت و همچنین بالعکس، باید در دفاتر ثبت ازدواج و طلاق، صیغه موقت رو ثبت کنید . این تکلیف قانونی شماست. در خصوص سوال دومتون خیر مستمری شما قطع نمیشود به جهت اینکه عقد دائم نیست و همچنین در هیچ پایگاهی ثبت نمی گردد. موفق و موید باشید.