26 دی 1400

مطالبه وجه همراه با خسارت تاخیر در پرداخت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما۷فرزند هستیم که ۳دختر و۴پسر دارای یک مجتمع۴واحد هستیم که وقتی خواستیم خانه را بسازیم من مبلغ ۵۰ میلیون به پدرم برای ساخت دادم ولایت آن مدرکی ندارم حالا پدرم در قید حیات نیست و بقیه میخواهند خانه را بفروشندباید چه راهی بروم آیا پول من به نرخ روز حساب میشود لطفاً راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما می بایست به طرفیت ورثه اقدام به مطالبه وجه خود بنمایید . باید تمامی مدارک و ادله خود از جمله شاهد، سند کتبی را در محکمه ارائه کنید. باید برای دادگاه با دلیل و قراین محکمه پسند اثبات نمایید که پول داده شده به متوفی، به عنوان قرض بوده است تا شایستگی باز پس گیری آن را داشته باشد. اگر حکم به نفع شما صادر و شما ذیحق شناخته شدید میتوانید خسارت تاخیر تادیه را نیز مطالبه بنمایید. البته میتوانید در هنگام ثبت دادخواست نیز ، اصل وجه به همراه خسارت تاخیر را نیز مطالبه بنمایید. موفق و موید باشید.