26 دی 1400

مطالبه نفقه و تغییر نام فرزند

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

آیا میشه نام فامیلی فرزندم رو به نام فامیلی همسر دومم تغییر بدم فرزندم ۱۴ سال داره ضمن اینکه من در صیغه فرزندم رو باردار شدم با شوهر سابقم عقد دائم نبودیم ولی شناسنامه فرزندم رو به نام خودش گرفته ضمنا ۱۲ ساله که ازش خبر ندارم و هیچ نفقه ای هم بابت فرزندم دریافت نکرده ام ممنون میشم جواب سئوالم رو بدید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص تغییر نام خانوادگی فرزند مشخصا در قانون تغییر نام و نام خانوادگی برای هر شخصی برای یکبار بلامانع هست میتوانید از طریق ثبت احوال اقدام فرمایید چنانچه موفقیت حاصل نشد میبایست طرح دعوا کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی با ثبت دادخواستی بدین منظور...در خصوص نفقه پدر مکلف ب پرداخت نفقه هست اگر پدر فوت شده یا در دسترس نباشد جد پدری مکلف ب پرداخت نفقه و چنانچه ب هردلیلی امکان مطالبه نفقه از جد پدری نباشد مادر در قبال نفقه مکلف هست میتوانید در اینخصوص ب طرفیت پدر یا جد پدری دادخواست مطالبه نفقه دهید موید باشید