26 دی 1400

حق رجوع بعد از ابرا مهریه؟؟؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام خدمت وکلای عزیز.
همسر بنده تو دفتر خانه عنوان کرده که کلیه مهریه وصداق خود را که ۱۰۵ سکه هست رو دریافت کرده و حق هیچ گونه اعتراض وانکار چه در زمان حال چه در زمان آینده ولو به عنوان تضرر را ندارد و عقدخارج لازم حق هرگونه اعتراضی را از خود سلب وساقط مینمایم.و
منبعد زمه همسرم نسبت به اینجانب از بابت مهریه بری گردیده و هیچ گونه حق اعتراضی ندارم.
حالا بعد از ۶ ماه رفته تقاضای ابطال سند رو به دلیل عدم دریافت مهریه کرده.
آیا سند رسمی اقرارنامه رو میتونه باطل کنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات شما باتوجه ب مفاد اقرار نامه مهریه ابرا شده و چنانچه مهریه توسط زوجه ابرا شود و از ذمه زوج بری،در اینصورت رجوع از آن منتفیست زیرا ابرا مهریه ب هیچ عنوان قابل رجوع نبوده و زوجه دیگر نمی‌تواند ادعایی جهت ابطال و رجوع از آن مطرح سازد