27 دی 1400

مطالبه مهریه زن بعد از فوت همسر

دسته بندی : خانواده | مهریه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، پدرم فوت شده امسال، پدر منزل را چندسال پیش به نام مادر کرده، آیا مادر می‌تواند مهریه و 1/8 ببرد یا منزل آنها را پاک می‌کند.

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم اگر انتقال سند مالکیت منزل در ازای مهریه مادرتان بوده بله ، در غیر این صورت مطالبه مهریه از اموال ترکه باقی مانده متوفی قابل مطالبه است در خصوص سهم الارث که حتما بعد از از فوت پدرتان ، مادر شما یک هشتم از ترکه متوفی را ارث میبرد موفق باشید