27 دی 1400

انتقال سهم الارث قبل از فوت پدر امکان دارد؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام آیاارث پدری رو پیش از تقسیم میشه به کسی واگذار کرد و از سهم خود گذشت که همسر نتونه برای مهریه اون رو تصاحب کنه؟ یا حتما باید صبرکنیم تا نامه ی انحصار وراثت از دادگاه بیاد

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم انتقال حقوقی که هنوز مالک آن نشده اید غیر ممکن است و شما نمی توانید سهم الارث آینده خود را انتقال دهید اما پدر شما می تواند اموال خود را به شخصی که بخواهد انتقال دهد موفق باشید