27 دی 1400

اعطای وکالت موردی به وکیل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
برادرم به اسم من یه ماشین ثبت نام کرد ، حالا برای کارای ماشین باید برم نمایندگی تبریز، از این جهت که فاصله ما تا تبریز ۱۰۰۰ کیلومتره برام مشکله که برم ، حالا میخوام به برادرم وکالت بدم که خودش از طرف من بره ماشین رو تحویل بگیره ، سوالم اینه که چه نوع وکالتی بدم که برادرم بجز اون ماشین ثبت نامی هیچ دخل و تصرفی رو اموال من نداشته و نتونه کاری کنه و بعدا مشکلی برای من پیش نیاد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم برای وکالت دادن و اینکه وکیل نتواند سواستفاده احتمالی از وکالت اعطایی انجام بدهد، موردی که میخواهید وکالت دهید را به طور موردی و خاص در وکالتنانه بیاورید و قید کنید. در این صورت، وکیل دیگر جز در همان مورد اعطایی، نمیتواند به نیابت از شما کاری انجام دهد. موفق و موید باشید.