03 مهر 1402

طرح دعوا در اداره کار برای بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به پذیرش و احتساب سوابق بیمه ای
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر من در یک موسسه مشغول به کار هستم پنج سال ونیم و فقط یک سال برای من سابقه بیمه رد شده میخواستم ازشون شکایت کنم و قراردادهایی از مشتری دارم که فامیلی من نوشته شده پایین قرارداد به عنوان مشاور از سال 97 تا 1402 آیا سوابق بیمه به من تعلق میگیره یانه؟حق خواربار و مسکن هم بهمون ندادن چقد طول میکشه پروسه اش و اینکه با کارفرما رو در رو میشویم بعد شکایت یاخیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر.بله بیمه این سنوات که در موسسه مشغول به فعالیت بوده اید به شما تعلق می گیرد. پروسه رسیدگی پرونده در اداره کار از زمان طرح دعوا تا تشکیل جلسه معمولا حداکثر 2 ماه می باشد.