03 مهر 1402

جرح شهود در محاکم قضایی

دسته بندی : داوری | سایر دعاوی
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. این سوال رو از تون پرسیدم :من با یک نفر قرارداد فروش بستم و 90 درصد مبلغ رو به کارتم زد و 15 میلیون آخر رو نزد، شکایت کردم و تو جلسه اول شورای حل اختلاف گفت که به من پول رو دستی داده و 3 تا شاهد دروغین هم جور کرده بود. شاهد ها از اقوام اش هستند و صد در صد از قبل کاملا باهم هماهنگ هستند. من چطور میتونم اثبات کنم که چیزی به من نداده چون مدرکی ندارم که بتونم شهادت دروغ رو اثبات کنم. یک روز برای بازدید از دستگاه تنهایی رفتم پیششون و اونها ادعا کردن که همون روز که من تنها بودم بهم نقدی پول دادن و دو تا از شاهد ها رو تا حالا حتی ندیدم
و شما گفتید باید جرح شهود کنم
سوالم این هست:
می فرمایید چطور جرح شهود کنم؟ چون به هر حال شهود کاملا باهم هماهنگ هستند و صد در صد در مدت یک ماه کاملاًباهم هماهنگ شدن. من فردا جلسه شورای حل اختلاف دارم و شورا از طرف مقابل خواسته شهود رو بیاره.
من هم چون اون روز تنها رفته بودم مدرکی ندارم که بگم این شهود اصلا در محل حضور نداشتن. از طرفی کی میاد 100 میلیون رو به حساب بزنه و الباقی رو که 15 تومن هست رو به صورت دستی بده. البته هنوز نمی‌دونم چطور میخوان بگن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شهر وند گرامی شما ابتدا اظهارات طرف مقابل رو خوب گوش کن بعد ازشون سوال کن که تراول را از کدام بانک گرفتی و یا سکه امامی بوده یا قدیمی و مبلغ سکه ها چقدر بوده است و یا پولها تراول های چندی بوده است 50 یا 100 یا 200 و دقیقا از کدام بانک و چه تاریخی گرفتی و مبلغ سکه ها چقدر بوده است و از کدام طلافروشی گرفتی و اگر گفت پول بگو هزاری بوده 10 هزاری بوده قطعا شهود به چالش کشیده میشن