05 مهر 1402

سوال گویاست و ابهامی ندارد

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال وصیت نامه
هادی میرزایی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدری سند ملک را بنام یکی از فرزندان کرده بعد وصیتی دوباره درباره ان ملک انجام داده ایا وصیت که کرده اعتبار دارد یا نه ؟ بعد یه سوال دیگه پدری وصیت کرده فلان قسمت مثال یک سوم منزل بنام زنم بعد اومده تمام ملک را بنام فرزند کرده کدام اعتبار دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص سوال مطرحه میبایست به این مهم اشاره گردد که ثر وصیت ناظر به آینده و پس از فوت میباشد لذا در صورتیکه پدر شما در زمان حیات ملک خود را به فرزندش منتقل نموده دیگر مالک آن مال نبوده که نسبت به آن وصیت نماید لذا این وصیت فاقد اثر میباشد