12 اسفند 1398

چگونه شعبه ای از شرکت در خارج از کشور تاسیس کنم؟

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من و شرکا قصد ایجاد یک استارت اپ در حوزه ی گردشگری سلامت داریم. اولین کشور هدف ما آدربایجان هست. به طوریکه ما کلیه ی کارها و هماهنگی های لازم بیمارانی رو که در سیستم ما ثبت میشن اعم از رزر و پزشک تا محل اقامت رو انجام میدیم. چند سوال داریم 1. آیا شرکت joint venture برای این کار مناسب است؟ 2. آیا امکان فعالیت یک شرکت ثبت شده در ایران با یک دفتر و شعبه در آذربایجان مقدور هست؟ 3. امکان ثبت شرکت صد در صد خارجی در آدربایجان وجود دارد یا نیاز به وجود سهام دار آذری تبار با 51 در صد سهام الزامی است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای فعالیت در بخش سلامت حتما نیاز به مجوز های لازم از گردشگری و وزارت بهداشت است از طرفی نیاز به ثبت شرکت چوینت وینچر. نیست. اما ثبت شرکت تجاری صد درصد خارجی در کشور آذربایجان تابع مقرارات ثبت شرکت در محل ثبت شرکت است