28 دی 1400

شکایت از نامزد بدلیل متواری شدن....

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من با خانمی نزدیک ۶ ماه نامزد بودم.الان چندماهی میشه که گوشی رو خاموش کرده و ادرسشون رو ندارم.میخواستم چه جوری میشه پیداش کرد.یه جوررای با احساسات من بازی کرده و یهوی غیبش زد.من میتونم شکایت کنم از این خانم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ چنانچه بین شما عقد نکاح دائم جاری شده میتوان بعد از عقد طرح دعوای الزام ب تمکین زوجه را مطرح کرد البته بشرطی ک زوجه شرایط استناد ب حق حبس را نداشته باشد بنوعی این تنها راه شماست زیرا عنوان بازی کردن با احساسات وصف کیفری نداشته و شکایت در اینخصوص ب نتیجه ای نخواهد رسید موید باشید