28 دی 1400

حضانت فرزند و قیمومت

دسته بندی : خانواده | حضانت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مادر پسری پنج ساله هستم ک شوهرم فوت کرده آیا پدر شوهرم میتواند حضانت و قیم بودن فرزندم را از بنده بگیرد یا ب شرط ازدواج نکردن او را ب من بدهد

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بحث حضانت فرزند با قیمومت کاملا متفاوت هست حضانت حق و تکلیف والدین هست ودر صورت فقدان یکی اولویت با دیگریست بنابر این حضانت با شما خواهد بود و ازدواج مجدد نیز دیگر نمی‌تواند حضانت راداز شما سلب کند مگر عدم صلاحیت شما ثابت گردد بموجب اثبات مواردی... همچنین در بحث قیمومت فرزند صغیر اولویت با پدر،جد پدری و مادر هست چنانچه پدر در قید حیات نباشد جد پدری قیم فرزند خواهد بود و در صورتی ک جد پدری صاحب صلاحیت نباشد مادر برای قیمومت فرزندش اولویت دارد موید باشید موید باشید