28 دی 1400

چک بلامحل وراهکار توقیف اموال

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من از کسی چک گرفتم جای چک خالی بود واسه 100نفر چک داده واسه یک روز همه برگشت زدن همه ب روش حقوقی پیگیری کردیم الان فقط میدونم ی پراید ب نامشه باید چگونه توقیفی شو بگیرم؟ بعد این طرف 100تا چک برگشت خورده این ماشینو ب نفع کی توقیف می‌کنند؟ برای توقیف ماشینش چکار باید کنم ممنونم اگه زودتر جواب سوالمو بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی برای شکایت چک سه راه وجود دارد شکایت کیفری اگر چک شرایط کیفری را دارا باشد،شکایت حقوقی دادخواست مطالبه چک به همراه قرار تامین خواسته که اگر اموالی ازجمله خودرو سند بنام باشد توقیف می شود وحق تقدم وتوقیف با کسی است که زودتر از همه خودرو را توقیف کرده،وشکایت ثبتی چک با مراجعه به ثبت واسناد واجرای ثبت