06 مهر 1402

آیا تخریب نمای ساختمان توسط شهرداری قانونی است؟

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بر اساس ررای قاضی دریکی از شعبات حقوقی در شهرستان مبنی بر تخلف ساختمانی بنده به مساحت 18سانتی متر در ارتفاع سه متر درضلع شمال شرقی که نبش کوچه بوده است در تاریخ 5/07/1402بدون یادآوری و ابلاغ به بنده مبنی بر اجرای حک از سوی دادسرا اقدام به تخریب نمودن که هزینه های زیادی باتوجه به اینکه نمای ساختمان رو انجام دادم گرفته شده است همچنین همسایه اقرارنامه ای مبنی بر مدعی نبودن نسبت به کوچه مورد نزاع از مالک قبلی داشته و به استناد به همین و سوابق ثبتی گذشته طبق نظریه کارشناس راس صادرنموده که به طور کلی بوده است ممنون میشم راهنمایی کنین و بتونم مطالبه خسارت به نمای ساختمانم رو بگیرم همچنین بنده در روز اجرای حکم در تهران کلینیک نور بودم و در شهرستان حضور نداشتم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام درچنین مواردی معمولا موضوع به کمیسیون ماده 100 ارجاع و کمیسیون درخصوص قضیه اظهار نظر و تصمیم گیری می گیرد و این تصمیم هم قابل اعتراض است .و در نهایت در صورت قطعیت حکم به مالک اخطار می کنند که تصمیم کمیسیون ماده 100 اجرا شود ودرصورت عدم تمکین حکم اجرا می شود حال اگر چنین روندی طی نشده قابل طرح و شکایت و پیگیری است موفق باشید