06 مهر 1402

سلب ولایت پدری به جهت عدم انجام نکالیف

دسته بندی : ارث و امور حسبی | در خواست عزل قیم
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از دهمین روز تولد پسرم بنا ب دلایل وجود مشکل اخلاقی همسرم و خیانت او در زمان بارداریم طلاقم و ب اجرا گزاشتم و جدا شدم و فرزند پسرم و خودم بزرگ میکنم و همسرم تا الان خرج پسرم و نداده و الان ازو‌درخواست حضانت کردم همسرم پرونده دادگاه داره و کد ملی او مسدود است و یارانه پسرم بحساب او‌واریز می‌شود ولی بخاطر مسدود بودن حسابش امکان برداشت نیست و حتی نمیتونم برای پسرم گزرنامه بگیرم یعنی نه خرجش و میده نه دیدنش میاد من چطور باید برای گرفتن حضانت و اختیارات کامل پسرم اقدام کنم یعنی هرجا ب وجود پدر نیاز هست رسما نمیتونه حاضر بشه و در کل شهر دیگه زندگی میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با تقدیم دادخواست حقوقی سلب ولایت کلیه اختیارات ایشان را سلب کنید و خودتان قیم فرزند شوید دادخواست نفقه فرزند و خودتون را حتما بدهید