28 دی 1400

اسناد تجاری ووصف تنجیزی بودن

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یکی از اوصاف اسناد تجاری، وصف تنجیزی این اسناد می باشد. ماهیت این وصف و تکلیف بانک در صورت عدم رعایت این شرط و تکلیف مراجع قضایی را به تفکیک، تشریح نمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی سوال دانشجویی پاسخ داده نمی شود با مراجعه به کتاب وجزوات به سوال خود پاسخ دهید سایت برای راهکار وپاسخ به سوالات مردم است نه سوالات دانشجویان.موفق باشید