07 مهر 1402

عدم تحویل فرزند به مادر

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من از همسرم جدا شدم حضانت بچه با منه الان 11 سالش هست من تهرانم و اقا شهرستان سه هفته پیش اومدن بچه را به عنوان مهمان بردن ولی هنوز که 7 مهر هست بچه رو نیاورده حتی گفتم بیا پرونده تحصیلیش رو بگیر ببر همونجا بره مدرسه نیومده و بیخیال بچه همونجا مونده و میگه نمیرم مدرسه. الان میخوام بدونم میشه از طریقی براش یه نامه قانونی اضهار نامه ای چیزی بزنم که موظف بشه و بچه رو بیاره؟؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی میتوانید علیه ایشان شکایت عدم استرداد طفل را مطرح نمایید. موفق باشید