07 مهر 1402

دادخواست تجویز ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | تجویز ازدواج مجدد
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام دوساله در دوران عقد هستم،نامزدم در طول نامزدی 10 ماه بهانه های مختلف مییاورد که جدابشیم ودرآخربا بزرگان صحبت کرد که توافقی جدا بشیم و من قبول نکردم و درخواست مهریه و نفقه دادم،با شکایت های واهی از جمله فسخ نکاح ...و آبروریزی در محل تحصیل و کار خواست من رو مجبور به طلاق بکنه و در این مدت هیچ تماس و بزرگی نفرستاده،و در هر شعبه که رفتیم گفته که نمیخاد و با کس دیگه ای میخاد ازدواج بکنه،رفته دعوای تمکین باز کرده و قاضی به خاطر داشتن حق حبس رد کرده...آقارو درخیابان با خانمی دیدم وقتی جلو رفتم من رو کتک زد و خانم رو فراری داد ،شکایت کردم الان آقا به خاطر اون رای رد تمکین رفته دادخواست ازدواج مجدد کرده؟!آیا میتونه ازدواج مجدد بگیره ؟در حالی که من نمیگم طلاق میخام و بگم میخام زندگی بکنم؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ دادگاه در صورتی به تجویز ازدواج مجدد حکم میدهد که در خصوص تمکین حکم به نفع مرد صادر شده باشد،در غیر اینصورت نمیتواند حکم بگیرد.موفق باشید