28 دی 1400

سامانه ثنا و محدود کردن اختیارات وکیل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام با توجه به وکالتنامه و قرارداد الکترونیک وکالت وکیل با توجه به اخذ محکوم به و وجوه ایداعی به نام موکل را انجام می دهد آیامی تواند بعد از پایان حکم هرچقدر از مبلغی که از محکوم له گرفته برداشت کند و ما بقی را به موکل بدهد ۲ یا طبق قراری که از اول پرونده با هم گذاشته‌اند باید وکیل رعایت کند در غیر این صورت چگونه می توان حق خود را از وکیل گرفت ۳ بعد از وکالتنامه و قرارداد الکترونیک وکالت و امضای ثبت ثنا و دادن کد به وکیل چگونه می توان در مورد اخذ محکوم به و وجوه ایداعی را ازوکیل سلب کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم تمامی اقداماتی که وکیل برای موکل انجام می دهد باید بر اساس حسن نیت و مصلحت موکل صورت پذیرد در غیر اینصورت وکیل در مقابل موکل، مسئولیت دارد. وکیل باید براساس قراردادی که با موکل منعقد کرده است، رفتار نماید. اگر در خود قرارداد، موکل موافقت خود را با برداشت حق الوکاله از محکوم به به وکیل داده است وکیل میتواند حق الوکاله را از آن محل برداشت نماید والا همچین حقی ندارد. در مورد سوال دومتون باید عرض کنم زمانی که دادنامه به اجرای احکام رفت، خود موکل میتواند هم اختیارات وکیل را محدود کند و هم خود موکل ، اخذ محکوم به را انجام دهد بدین صورت که با مراجعه به اجرای احکام، محکوم به را اخذ نماید. همچنین میتواند با اطلاع دادن به واحد اجرای احکام اختیارات اعطایی اولیه به وکیل را محدود سازد موفق و موید باشید.