08 مهر 1402

بازنشستگی زودتر از موعد به دلیل از کارافتادگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری بیمه مستمری بر اساس آخرین حقوق دریافتی قبل از بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی و ...
فائزه فرش چی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام و احترام
بنده مردی متولد سال 1352/2/2 هستم به دلیل تصادفی که در زمان سربازی داشتم دچار شکستگی ستون فقرات که در نتیجه آن از ناحیه پای چپ معلول شده ام متعاقبا" از اردیبهشت سال 1384 در اداره ثبت اسناد و املاک مشغول کار شده ام سوالم اینه الان با داشتن تقریبا 18 سال و نیم میتونم بازنشسته بشم ؟ ضمنا" تقریبا یک سال مرخصی ذخیره شده هم دارم .

پاسخ کارآموز وکالت :

شما برای بازنشستگی فقط میتونید از راه بازنشستگی به دلیل از کار افتادگی اقدام کنید که همانطور که خودتون می دونید فقط ماهیانه حقوق هیجده روز به شما پرداخت می شود برای معلولیتتون هم به دلیل اینکه این آسیب در زمان کار به شما وارد نشده یا ناشی کار نبوده نمی توان شما را بیست ساله بازنشسته کرد .